Lees reviews  Schrijf een review 

Banden Sooi te Grobbendonk

Geschiedenis van Autobanden Sooi

In 2004 kreeg Autobanden Sooi de kans om het verlieslatende Vulco-filiaal in Herenthout over te nemen. Wat voor velen een onmogelijke opgave zou lijken, bleek de ideale uitdaging voor Bart Verreydt om de verouderde centrale met veel enthousiasme te doen herleven. Voor Bart komt de klant altijd op de eerste plaats, wat zijn vraag of budget ook is. Zo wist hij snel komaf te maken met de reputatie uit het verleden.

Autobanden Sooi Herenthout wordt al snel een begrip in de regio rond Herenthout. Heel wat bedrijven kiezen voor onze service en zijn tot op vandaag nog steeds trouwe klanten! Om die groei bij te houden, worden in het gebouw aan de Bouwelse Steenweg al jarenlang alle hoekjes en gaatjes gevuld met banden in alle groottes en maten! Overal waar kan, worden extra rekken geplaatst om steeds genoeg banden in voorraad te hebben om aan de altijd maar stijgende vraag te kunnen voldoen en de klant genoeg keuze te kunnen aanbieden voor elke maat en elk budget.

Bart is vooral een man van actie. In de werkplaats stuurt hij zijn team en steekt hij zelf de handen uit de mouwen. Om het bureauwerk en de administratie niet over het hoofd te zien kwam echtgenote Hermine Pauwels na enkele jaren het team vervoegen en neemt zij de telefoons, boekhouding, bestellingen en alle andere administratieve taken voor haar rekening, gesterkt door jarenlange ervaring in de sector!

In 2008 sluit Autobanden Sooi zich aan bij Profile Tyrecenter. Door lid te worden van deze groepering van zelfstandige bandencentrales, wapent Autobanden Sooi zich tegen de concurrentie en profileert zich nog meer als dé professionele partner in banden voor personenwagens, vrachtwagens en landbouw- en industrievoertuigen. Bovendien kunnen onze klanten profiteren van een nog betere pechverhelping door het uitgebreide netwerk van Profile partners.

Naast de magazijnen, kregen ook de burelen in de loop der jaren een make-over! Vandaag kan u wachten in een moderne zithoek en hebben we opnieuw gekozen om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen zodat ze kan meegroeien met onze zaak.

Maar anno 2014 stellen we vast dat het pand in Herenthout zijn grenzen kent en beginnen Bart en Hermine met de zoektocht naar een nieuw en groter gebouw in de omgeving dat komaf moet maken met de praktische problemen en dat plaats moet bieden aan nog meer banden, grotere burelen, maar vooral een véél ruimere werkplaats. Dankzij hun jarenlange ervaring in de sector wordt deze uitdaging de komende jaren zeker vervolgd!

Nieuwe locatie te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Grobbendonk
Banden Sooi te Herenthout
Online afspraak maken

Wanneer denkt u aan het maken van een afspraak voor het wisselen van uw banden? Juist, op de momenten dat wij onze telefoon niet kunnen opnemen. Ons online systeem zorgt voor de oplossing! Klik hier en maak online een afspraak. Vul zo nauwkeurig mogelijk uw gegevens in om een vlotte werking te kunnen garanderen.

Toch nog wat vragen? Bel ons en maak een afspraak via de telefoon op 014 51 22 53

Maak een afspraak


Kwaliteitslabels

Michelin Certified Center

Ons bedrijf werd door anonieme auditeurs uitstekend beoordeeld en bekroond met het certificaat Certified Center.

Het Michelin-kwaliteitslabel, uitgereikt na een audit door SGS, garandeert dat dit verkooppunt de door Michelin gestelde kwaliteitsnormen respecteert.
Dit garandeert u:
  • een snelle ontvangst in een aangename setting
  • een duidelijk advies
  • een kwalitatieve dienstverlening
  • het correct uitvoeren van de offerte binnen de afgesproken termijn
  • respect voor het milieu en voor ieders veiligheid

Michelin

CarMasters

Carmasters is hét Belgische aanspreekpunt voor leaserijders met een personenwagen of bestelwagen. Uw contract wordt centraal beheerd, waardoor u in alle vestigingen van Profile Tyrecenter terecht kan zonder een hoop administratieve rompslomp! Als professionele bandencentrale zijn wij ook lid van Carmasters, wat voor u vooral betekend dat wij voor elke erkende Belgische leasingmaatschappij mogen werken!

Carmasters


BEL ONS OP 014 51 22 53