Lees reviews  Schrijf een review 

Depannage & pechverhelping

24/24u depannagedienst voor auto's & trucks!

Pech onderweg komt altijd ongelegen! Als ondernemer is elke minuut langs de kant staan verloren tijd én geld! Dat beseffen we bij Autobanden Sooi heel goed en daarom staan we dag en nacht klaar om u uit de nood te helpen! Gestrand in het buitenland of niet meteen in onze buurt? Geen enkel probleem! Dankzij onze contacten in de bandenwereld vinden we snel iemand om u verder te helpen.

Sta je in onze buurt? Dan snelt één van onze professionele monteurs zo snel mogelijk naar u toe. Dankzij onze ruime voorraad aan vrachtwagenbanden hebben we bijna altijd het geschikte model in huis. We komen naar u toe met één van onze mobiele servicewagens. Die hebben alles aan boord om uw banden langs de weg te kunnen vervangen. Veiligheid tijdens het werk is ons stokpaardje! We zorgen er steeds voor dat uw medewerker, uw voertuig en onze monteur beschermd zijn tegen het voorbijrazende verkeer door het dragen van fluorescerende werkpakken en een voor onze sector ongeziene signalisatie! Bovendien laten we onze klanten ook tijdens onze verlofperiodes niet in de kou staan! We zorgen er steeds voor dat u een beroep kan doen op het callcenter van Profile Tyrecenter zodat u verzekerd bent van een goede service! 24 uur op 24!

Vloot

Wij beschikken over een erg moderne vloot aan servicewagens die verschillen in grootte en gewicht om u in elke situatie zo vlot mogelijk te kunnen helpen.

Depannage & pechverhelping


Volkswagen Crafter

In januari 2014 investeerden we in de nieuwe generatie servicewagens. Dankzij zijn lage gewicht is er geen specifiek rijbewijs vereist en kunnen al onze monteurs u op elk moment uit de nood helpen. Bij de aankoop van deze servicewagen werd er niet bespaard op de nodige veiligheidsvoorzieningen. Net als onze andere servicevoertuigen beschikt ook deze Crafter over een uitgebreide verlichtingsinstallatie en reflectorstrips om de veiligheid van zowel klant als monteur te kunnen verhogen wanneer u bijvoorbeeld in panne staat op de snelweg.

Depannage & pechverhelping

Iveco Daily

Als laatste werd de Iveco Daily aan onze vloot toegevoegd. Sinds november 2015 staat hij dag en nacht stand-by om onze klanten uit de nood te helpen.
Depannage & pechverhelping

Mercedes Atego

De grootste servicewagen uit onze vloot draait mee sinds mei 2013. Na een grondige update-beurt beschikt de vrachtwagen over een hypermoderne uitrusting waardoor hij alles aan boord heeft om u onderweg dezelfde service te kunnen garanderen als in onze bandencentrale.

Banden bescherming
Banden bescherming
Banden bescherming
Banden bescherming
Banden bescherming


Depannage & pechverhelping

Profile Euroservice

Dankzij het Profile-netwerk kunnen wij onze klanten op elk moment van de dag, waar dan ook in Europa, bijstaan met het vinden van een collega om je zo vlug mogelijk weer op de baan te krijgen. Profile maakt deel uit van Europnet, een netwerk van 7.600 bandenspecialisten die ernaar streven binnen de 2 uur ter plaatse te raken. Bovendien kan je bij ons noodnummer niet alleen in het Nederlands, maar ook in 7 andere talen terecht. Klik hier voor meer informatie!



Wat willen we weten bij pech?
  • Plaats van de gestrande truck (gemeente, naam/nummer van de weg, in welke richting, km paal, …)
  • Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent
  • Merk/type/kleur van het voertuig
  • Soort combinatie (oplegger, aanhanger, trekker, motorwagen, aantal assen, …)
  • Kenteken
  • Aard van het probleem (Banden, technisch, berging,…)
  • Aantal banden, aard van de pech, maat, merk en bandpositie
  • Velgmaat, naaf centrering (zonder veerring), bout centrering (met veerring)
  • Naam, adres en plaats van uw bedrijf/werkgever
Hoe kan je hen bereiken?
Vanuit Europa kan je de alarmcentrale contacteren via +32 3 541 17 17.
Depannage & pechverhelping




BEL ONS OP 014 51 22 53