Banden voor leasing maatschappijen & fleet

Pick-up & delivery

Wij pikken uw wagen gratis op terwijl u aan het werk bent en brengen hem ook terug voor u naar huis gaat! Zo ondervindt u helemaal geen last van een bandenwissel! Werkt u op de industriezone van Wolfstee of Klein Gent in Herenthout/Herentals? Maak telefonisch een afspraak om van deze extra service te genieten! Fleetverantwoordelijke van een bedrijf in onze buurt? Aarzel niet en doe een beroep op ons om samen met uw medewerkers een planning op te stellen zodat heel uw wagenpark in enkele dagen is voorzien van zomer- of winterbanden. Bovendien doen wij dit alles zonder meerkost!
Banden voor leasing maatschappijen & fleet

Bandenhotel

Wij kunnen uw banden stockeren. Thuis geen plaats of geen zin om je banden telkens mee te zeulen naar huis? Wij zorgen ervoor dat de set die niet onder uw wagen staat veilig gestockeerd wordt in onze magazijnen. Uw banden worden gelabeld zodat we precies weten waar uw banden zich bevinden. Alle banden liggen opgeslagen in onze eigen vestiging, dus er is niet langer sprake van een mogelijke wachttijd om uw banden van de opslaglocatie naar het werkstation te transporteren.
Banden voor leasing maatschappijen & fleet

Aangenaam wachten

U wilt natuurlijk zo weinig mogelijk tijd verliezen met het vervangen of wisselen van uw banden. De meeste wissels nemen ongeveer een uur tijd in beslag. Daarom maken we het wachten zo aangenaam mogelijk. Geniet van een kopje koffie terwijl onze medewerkers bezig zijn aan uw wagen. Of spendeer uw tijd nuttig door te werken: u vindt bij ons een wifi-netwerk zodat je kosteloos gebruik kunt maken van het internet. Blijft u liever op de hoogte van de actualiteit? Zet jezelf met de krant of een tijdschrift in één van de comfortabele zetels.
Banden voor leasing maatschappijen & fleet
BEL ONS OP 014 51 22 53